Verleiden

Google verleiden.

Door SEO slim toe te passen in uw website en webteksten, verleidt u zoekmachines. Als zij van u houden, wordt uw website hoog in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor verwijst Google meer mensen door naar uw website.

SEO wat?!

Wat is het precies?

In het kort houdt SEO in dat zoekmachines te beïnvloeden zijn. Hiervoor moeten de juiste woorden gebruikt worden in de webteksten én foutloos geschreven code. Zo plaatst Google uw website hoog in de zoekresultaten.

SEO hoe?!

De zoekmachine werkt.

Iemand is op zoek. Hij toetst een woord in via de zoekmachine. Dan verschijnt uw website bovenaan in de zoekresultaten. Hij is nieuwsgierig, klikt op uw link en bezoekt uw website. Dat is het resultaat van SEO.

DIGITALE VERLEIDING.

Op het gebied van digitale verleiding is goed nieuws te melden. U hoeft niet te beschikken over de fysieke aantrekkingskracht van een model. Bovendien hoeft uw website geen glossy te zijn. Het draait tenslotte allemaal om het gebruik van de juiste woorden in uw webteksten.

Startersgids voor SEO

GRATIS HANDLEIDING GOOGLE

Google heeft een handleiding geschreven over de eigen zoekmachine. Hierop is de kennis van Bsharp Media gebaseerd. 

Surf naar handleiding Google
https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=piSvFxV_M04

COMMUNICATIE MET KLANT VOOROP.

Natuurlijk draait het bij SEO niet alleen om zoekmachines, maar vooral om uw klanten. Een website kan hoog in de zoekresultaten komen, maar als uw webteksten onduidelijk zijn, dan klikken uw klanten alsnog weg.

De zoekwoorden voor de zoekmachines worden alleen gebruikt als fundament voor uw webteksten. De teksten worden vanuit dit fundament verder opgebouwd naar uw boodschap.

Uw boodschap wordt verwoord in makkelijk leesbaar Nederlands. Aan de bezoeker wordt de informatie gegeven waarnaar hij op zoek zijn. Door duidelijke webteksten wordt hij aangespoord tot actie.

Surf naar pagina Webteksten