Afbeeldingen van de website Natuurzin.nl

De website Natuurzin.nl heeft Doriet Begemann van Bsharp Media ontwikkeld omdat ze over haar passie wil schrijven: natuur. Een lang gekoesterde droom is hiermee in vervulling gegaan! Ze schrijft artikelen over planten, dieren, vogels en insecten. Daarnaast verkoopt ze haar natuurfotografie via haar eigen webshop.

Natuurzin.nl is hét digitaal platform in Nederland dat natuurliefhebbers met elkaar verbindt door middel van inspirerende artikelen, prikkelende videoreportages en mini-documentaires. En dit niet door alleen de droge weetjes en feitjes op te dreunen, maar dit te combineren met humor en verhalen met een ludieke kwinkslag, zoals bijvoorbeeld het artikel ‘De reiger is een hooligan’ of ‘De bombardeerkever: ontploffingsgevaar op de heide’ – dit artikel is binnenkort beschibaar.

De onderwerpen zijn heel divers en hebben te maken met de flora en fauna in Nederland. Denk hierbij dus aan vogels, insecten, bloemen, planten, maar ook aan vissen en beschermde diersoorten.

Webdesign

In oktober 2019 is Bsharp Media begonnen met de ontwikkeling van Natuurzin.nl en in mei 2020 is de website officieel gelanceerd. Het schrijven van de artikelen is een doorlopend proces.

Platformen

Natuurzin.nl is gekoppeld aan de volgende platformen:

* WordPress – Content Management Systeem

* MailChimp – Marketing automatisering systeem

* Google Analytics – Analyseren van website bezoekers

* Google Adsense – Plaatsen van advertenties

* Doneren met Mollie – Betaalmogelijkheid via iDeal

* WooCommerce – Webshop

Bezoek Natuurzin.nl