LEVENSVERHAAL.

Bsharp Media is de plek om op verhaal te komen.

Levensverhaal.

Uw levensverhaal wordt verwoord in een prachtige vertelling. En vormgegeven in een mooi gebundeld boek.

TEKSTSCHRIJVER.

Uw levensverhaal wordt geschreven in de journalistieke vertelkunst. Zo wordt uw verhaal een herinnering voor de toekomst.

Adviesgesprek.

Als u wilt, kom ik gratis bij u langs. Dan beantwoord ik uw vragen. Ook geef ik u waardevol advies over uw levensverhaal.

PORTFOLIO.

Wilt u een voorbeeld zien? Trijntje Beelen heeft toestemming gegeven voor publicatie op deze site over haar leven.

GRATIS VORMGEVING.

De vormgeving van uw levensboek ontvangt u gratis. Het grafische werk wordt gedaan in Adobe CC: InDesign & Photoshop. 

PROEFOPDRACHT.

Het eerste geschreven interview is een gratis ‘proefopdracht’. Zo weet u dat u voor de juiste tekstschrijver gekozen hebt.

Surrealistische foto van een klein meisje dat schrijft in de woestijn.

WERKWIJZE LEVENSVERHAAL.

Uw verhaal wordt in de journalistieke vertelkunst uitgewerkt tot een prachtig boek. Met behoud van uw woorden en respect voor uw persoonlijkheid schrijf ik uw verhaal op. Samen bouwen wij uw levensverhaal uit tot een mooi resultaat.

Hoe komt u erachter dat ik ‐ gediplomeerd journalist en grafisch vormgever ‐ goed werk aflever? Er wordt altijd een gratis proefopdracht gemaakt voor u. Zo bent u ervan verzekerd dat u voor de juiste tekstschrijver gekozen hebt.

U beslist over welk onderwerp van uw leven een proefopdracht wordt geschreven. Als u niet tevreden bent over het resultaat dan mag u de samenwerking verbreken.

Ik breng u niets in rekening en de tekst wordt vernietigd. Maar wilt u wel met mij verdergaan, dan wordt het eerste uitgewerkte interview wél in rekening gebracht.

bij u op bezoek.

Nadat er een afspraak is gepland, kom ik bij u op bezoek. Ik vind het goed als uw dochter/zoon/vriend/vriendin bij het interview aanwezig is. Bedenk wel of u in hun nabijheid ontspannen bent en uw verhaal vrij kunt vertellen.

UITWERKING INTERVIEW.

Als het interview geschreven is, wordt het naar u toegestuurd voor goedkeuring. Teksten die voor het eerst worden aangeleverd, zijn voorlopige ontwerpen. In deze ronde mag u kritiek uiten.

Uw aanpassingen worden daarna verwerkt in de definitieve versie. Mocht ik bij de uitwerking van het interview meer tijd nodig hebben, dan wordt deze tijd niet bij u in rekening gebracht. Ook het herschrijven van een tekst wordt niet bij u in rekening gebracht.

Surrealistische foto van een jongen die loopt op boeken.

tarief.

Elk interview duurt ongeveer 2 uur en kost 250 euro. Ervaring leert dat ik 10 uur nodig heb voor het schrijven van het interview. Hiervoor bereken ik 75 euro per uur.

Dus 1 compleet uitgewerkt interview kost 1.000 euro, exclusief btw. De vormgeving van uw boek krijgt u er gratis bij, maar de prijs is exclusief vergoeding van mijn reiskosten en de kosten voor het drukken van uw boek. 

De ene klant vertelt het levensverhaal in 3 interviews, terwijl de ander daarvoor 10 nodig heeft. U bepaalt zelf het aantal interviews.

U kunt er zelfs voor kiezen om het aantal interviews te spreiden over een aantal maanden of bijvoorbeeld 2 jaar.